Copyright 2024 - Custom text here

Нові вебінари для науковців (осінь 2023)

Запрошуємо дослідників, викладачів та студентів взяти участь у вебінарах щодо роботи на платформі Web of Science, що відбудуться  в серпні-вересні 2023 року. В день Незалежності України, 24 серпня 2023 р. подивимося на здобутки українських науковців на платформах Web of Science та InCites. Які теми, розробки установи, науковці визнані у світі. Які міжнародні співпраці більш ефективні за абсолютними та нормалізованими показниками. Публікації в яких видання приносять більше результатів. Що можемо та маємо зробити для нашої науки.

Детальніше...

Нові вебінари від Clarivate

Clarivate є власником і виробником потужних ресурсів та інструментів, що допомагають науковцям проводити, аналізувати, презентувати наукові дослідження на світовому рівні. Clarivate запрошує науковців, викладачів, студентів та аспірантів на серію безкоштовних вебінарів про Web of Science - наукову базу даних академічної літератури та патентів, що містить інструменти для наукометричного аналізу.

Детальніше...

Дистанційний науково-практичний семінар «ChatGPT: що потрібно знати науковцям, освітянам, бібліотекарям»

27 квітня 2023 р. з 16:00 до 17:30 запрошуємо на дистанційний науково-практичний семінар «ChatGPT: що потрібно знати науковцям, освітянам, бібліотекарям», який проводиться в рамках All Digital Weeks 2023.

Детальніше...

Наукова комунікація в цифрову епоху - 2022

Запрошуємо до участі у 9-й Міжнародній науково-практичній конференції «Наукова комунікація в цифрову епоху», що відбудеться 23-24 березня 2022 р.

#SCDA21 запрошує на виступи та дискусії з лідерами думок, які розглядатимуть різноманітні аспекти бібліотечної справи, наукової комунікації, наукометрії, розвитку відкритої науки, підтримку відкритих наукових підходів та практик.

Детальніше...

ПОШУК

f t g m