Copyright 2024 - Custom text here

У НаУКМА преміювали науковців за публікації у виданнях, що індексуються в наукометричних базах

У грудні 2017 р. відбулося чергове преміювання науковців НаУКМА за публікації у виданнях, що індексуються в наукометричних база даних Web of Science та/чи Scopus.

 

Відповідно до Наказу № 572 від 18 грудня 2017 року премії за публікації отримали 17 співробітників НаУКМА:

Бажал Юрій, Білько Денис, Білько Надія, Бугрова Олена, Бурбан Анатолій, Джожик Олег, Довга Лариса, Дуденко Маргарита, Колесник Ірина, Коновалова Вікторія, Лазаренко Юлія, Лук’яненко Ірина, Олійник Богдана, Руссу Ірина, Савчук Олена, Степурко Тетяна та Фуртат Ірина.

 

Ознайомитися з наказом можна за посиланням.

Усього за результатами моніторингу публікаційної активності Науковою бібліотекою НаУКМА до преміювання було подано 19 публікацій у виданнях, що індексуються в наукометричних базах даних Web of Science Core Collection та/чи Scopus.

Перелік усіх публікацій, поданих на премію можна переглянути тут.

 

Нагадаємо, що в березні 2016 року НаУКМА ухвалив Положення про преміювання за публікації у виданнях, що індексуються в міжнародних наукометричних базах Web of Science Core Collection (крім Emerging Sources Citation Index) та (чи) Scopus.

Відповідного до нього премії призначаються Президентом НаУКМА двічі на рік згідно з результатами публікаційної активності співробітників НаУКМА за поточний період (з 01 грудня минулого року до 01 червня поточного року та з 02 червня поточного року до 01 грудня поточного року).

Розмір премії розраховується для кожної публікації окремо, і при визначенні її розміру враховуються:

а) кількість публікацій співробітника у виданнях, які включені у бази Scopus та Web of Science Core Collection (крім Emerging Sources Citation Index);

б) кількість співавторів публікацій;

в) квартиль журналу згідно Scopus та/або Web of Science.

Загалом, від часу впровадження нового Положення про преміювання відбулося чотир и преміювання, у результаті яких грошові премії за публікації у виданнях, що індексуються у Web of Science та/чи Scopus отримали 48 науковців-співробітників НаУКМА за 79 публікації.

 

Ознайомитися з переліком усіх статей, що отримали преміювання у 2016-2017 роках, можна за посиланням.

ПОШУК

f t g m