Copyright 2024 - Custom text here

Юридичні журнали у базі vLex

В НаУКМА підписано договір про партнерство з видавництвом Justis Publishing (United Kingdom) – провідним постачальником сучасної юридичної інформації. 

В НаУКМА підписано договір про партнерство з видавництвом Justis Publishing (United Kingdom) https://www.justis.com – провідним постачальником сучасної юридичної інформації.
 
📥 Так, два юридичних журнали, що видаються в НаУКМА (NaUKMA Research Papers. Law http://nrplaw.ukma.edu.ua/ та Kyiv-Mohyla Law and Politics Journal http://kmlpj.ukma.edu.ua/ ) будуть представлені у базах vLex та vLex Justis.
 
ℹ Компанія Justis Publishing (United Kingdom), заснована 1985 року як Context Legal Systems, була першою організацією, яка постачала літературу з прецедентного права (ще у форматі компакт-дисків у Великобританії). Сьогодні видавництво пропонує різні платформи, бази даних та додатки для досліджень правової інформації за допомогою можливостей індексування JustCite та засобів візуалізації на основі штучного інтелекту. 2019 року vLex придбав Justis, об'єднавши дві глобальні юридичні платформи, і таким чином створив vLex Justis https://www.justis.com/legal-technology/ .

ПОШУК

f t g m