Copyright 2024 - Custom text here

Запрошуємо до публікації в журналі Kyiv-Mohyla Law & Politics Journal

Kyiv-Mohyla Law & Politics Journal (KMLPJ) — це міжнародний міждисциплінарний журнал відкритого доступу, що видається Національним університетом «Києво-Могилянська академія». Журнал публікується щорічно онлайн і пропагує високі академічні та дослідницькі стандарти й наукову етику.

Kyiv-Mohyla Law & Politics Journal (KMLPJ) — це міжнародний міждисциплінарний журнал відкритого доступу, що видається Національним університетом «Києво-Могилянська академія». Журнал публікується щорічно онлайн і пропагує високі академічні та дослідницькі стандарти і наукову етику.

KMLPJ відповідає на актуальні виклики, що стоять перед українськими дослідженнями в галузі права та політики, і задовольняє нагальну потребу в їх подальшій інтеграції в міжнародну академічну спільноту. Журнал охоплює широкі сфери права та політики, з особливим акцентом на правознавстві, питаннях конституційного та міжнародного права, політичній теорії та методології, європейських та пострадянських дослідженнях.

- Публікація в журналі є безоплатною
- Статті публікуються англійською мовою. Рекомендації для авторів.
- Дедлайн: 30 червня 2024 року
- Подати статтю: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

✨ Kyiv-Mohyla Law & Politics Journal входить до переліку наукових фахових видань Міністерства освіти і науки України категорії «Б». Журнал також індексується низкою інших національних та світових баз даних у галузях 08 «Право» та 283 «Міжнародне право».

Детальніше тут

ПОШУК

f t g m