Copyright 2024 - Custom text here

Наукові записки НаУКМА. Історичні науки в DOAJ

Вітаємо могилянський науковий фаховий журнал «Наукові записки НаУКМА. Історичні науки» з успішною індексацією в DOAJ (Directory of Open Access Journals). Більш того, журнал отримав відзнаку DOAJ SEAL за бездоганну журнальну якість. 

Окрім індексації в DOAJ (http://bit.ly/3q0vabq), журнал отримав DOAJ Seal - відзнаку, що присуджується журналам, які демонструють найкращі практики та політику Відкритого Доступу. В Україні, сьогодні DOAJ Seal мають 17 журналів серед 368 українських журналів, проіндексованих в DOAJ: https://bit.ly/3tEZo5S

Фаховий журнал «Наукові записки НаУКМА. Історичні науки» – науковий рецензований щорічник відкритого доступу, який слугує майданчиком для публікації дослідницьких статей, джерельних матеріалів та фахових рецензій.

Журнал входить до переліку наукових фахових видань України, в яких можуть публікуватися результати дисертаційних робіт на здобуття наукових ступенів доктора і кандидата наук, категорія "Б" (наказ Міністерства освіти і науки України від 02.07.2020 № 886).
 
ℹ Детальніше - на сайті журналу: http://nrph.ukma.edu.ua/

ПОШУК

f t g m