Copyright 2024 - Custom text here

Новий ресурс вільного доступу для екологів

UN Biodiversity Lab - Лабораторія біологічного різноманіття ООН є онлайновою платформою відкритого доступу, яка дозволяє отримувати доступ до глобальних даних у сфері екології та біорізноманіття, завантажувати та обробляти власні набори даних.

 

Новий ресурс вільного доступу для екологів!

UN Biodiversity Lab - Лабораторія біологічного різноманіття ООН є онлайновою платформою відкритого доступу, яка дозволяє отримувати доступ до глобальних даних у сфері екології та біорізноманіття, завантажувати та обробляти власні набори даних. Основна місія лабораторії: побудувати базу екологічної грамотності, використовувати екологічні дані як інструмент підвищення прозорості та підзвітності, а також застосовувати статистичні дані про екологічний стан у різних секторах для виконання Конвенції Біологічного різноманіття та Програми 2030 для сталого розвитку.

Дані Лабораторії ООН з біологічного різноманіття працюють на основі MapX, єдиного програмного забезпечення геопросторового картування, яке допомагає людям знайти рішення для вирішення проблем екологічних та природних ресурсів. MapX надає доступ до даних і пропонує простий набір інструментів для аналізу, візуалізації та спільного використання.

Детальніше про бази даних відкритого доступу у НаУКМА читайте тут.

ПОШУК

f t g m